hollllllllllaaaaaaaaah

är på ett sånt där driv humör. varelserna i klassen vet vad jag talar om eftersom dom tvingas vara med mig dygn efter dygn, men vad gör man när skoåålan tråkar ut en till döds. är på ett sånt där humör när jag älskar mig själv samtidigt som jag hatar mig själv. weird feeling. nu har jag ett stort problem, jag är själv, vem ska jag dryga med? ..du babe...............hurrry..


misslyckat

gjorde precis våfflor, misslyckade våfflor. trodde det skulle bli så tasteful men blev bara en degklump av alltihopp. gris som jag är, åt jag upp det ändå. och då får man väl skylla sig själv när man känner sig som en enda stor degklump. hmmm. börjar bli dags för mig att ta tag i plugget. ikväll kommer min babe hit och vi ska tjocka oss med candy, as usual.



ge förslag

vill skriva, uppdatera mera. problemet är vad jag ska skriva. ge lite förslag på vad ni vill läsa om?????????? snart är våren här och då blir det outfits och sådant, you got my word on that!

fredag eftermiddag

skolan sög, provet sög, allt sög. men nu är det fredag och det betyder HELG! i nuläget sitter jag hemma hos apan och har precis käkat. ikväll kanske vi blir några tjejer hos mig, hoppas. behöver VERKLIGEN sommar nu.


.

there is always good things and bad things,
I focus on the good things


en uppdatering

enligt orreborre måste jag uppdatera mera. så det gör jag nu. måndags var bra. såg snabba cash med pojken, hans bror och hans tjej. slutet var sämst som ni kanske redan har hört. efter bion åkte vi till mig och fortsatte myskvällen. igår, tisdag såg likadan ut som måndagen bortsett från att vi ej gick på bio. idag ska jag förmodligen plugga, am not looking forward to it. varsegod orre, just 4 u.

w-zup?

hemma kväll idag. riktigt jävla skönt. lite tid för mig själv. behövde verkligen det. har spelat sims 3 hela kvällen och nu kollar jag på film. pappa säger att jag och min big sis är för stora för the sims...blir man någonsin det?
igår hade vi kul!
puuuuuuuuyzyyzyz

17:20

idag är det friday, fri-dag som ja brukar kalla de. YES! provet gick förvånansvärt bra, hoppas på ett g! med tanke på att jag inte hade pluggat till det. ikväll är ett frågetecken, men något roligt ska nog hittas på. de var allt för B, c ya.

ain't workning

det funkar inte, jobbar inte. blev inget pluggande. finner inte orken. satsar på ig imorgon, jag är cool. nä, dags för mig att knalla till ica, träffa babe, köpa godis. toudelu



jacka

gillar verkligen inte dessa bilder men de är meningen att ni ska kolla på jackan, inte mig.
plugg nu, babe sen.


baby



jag fick höra att jag var lik annika i pippi långstrump på denna bild.
yes/no ?

smile now, cry later


rewind

sitter och chattar med bebo på msn. ville bara tillägna det här inlägget till honom. liksom säga att du är underbar och tacka för att du finns där för mig. du är min vän likaså min pojkvän. i love you.


den som hittar han får

skola skola skola, plugg plugg plugg. det enda som gör att jag så att säga "keep on going" är för att det är cirka 1,5 år kvar av mina 12 år i skolan. när jag hör det låter allt bra, skönt. sen vill jag lägga till att kärlek är det bästa som finns, tankar från gårdagen).
orkar tyvärr inte ta kort på nya kläder osv.. men jag laddar upp en bild på min favvo jacka så småningom, it's p.i.m.p!

some new accessories


sommaren är snart här(?)

jag hoppas. ännu mer när man ser alla sommar bilder, speciellt denna. det ser för bäst ut.
nu har babe slutat skolan, antar att han dyker upp snart. så ciao!


miss b in the house

igår hade jag allt annat än tråkigt. firade nathalie, 17 år! livet är väll för underbart. nästan to good to be true. idag blir förmodligen en hemma-dag. troligtvis börjar jag med ett arbete som ska vara klart på måndag.. jag vet, inte allt för intressant. dax att få nått i magen, piz out!

hemma

längsta natten i mitt liv. var uppe exakt hela natten. tur att jag har min pojkvän som ställer upp och tog hand om mig och gjorde den långa natten lite kortare. så idag missa jag första skoldagen. ganska skönt samtidigt som jag aldrig skulle vlija få tillbaka den här natten. anyway, imorgon är det fredag och en vän ska firas. lots of fun!

ett arbete som skulle vart inlämnat idag


.

TJeeena! allt e lugnt och livet ba glider. nyår var förbaskat bra och resten av lovet har vart riktigt gött de med. idag då? jo då ska vi hem till mills.

förhoppningsvis kommer jag ta mig orken att lägga upp bilder på julklapparna och mellandags-rea-köpen. men just nu bjuder jag på 2 bilder från nyår. ja så vare med det.
GOD FORTSÄTTNING