bikini

tidsfördriv.
rösta gärna på eran favorit av dessa.
tog samma modell på bikinin eftersom att jag tycker det ska vara: låga trosor, överdel utan band.

rösta här för denna




rösta här för denna




rösta här för denna




rösta här för denna




rösta här för denna


MÅNDAG

hade 2 redovisningar idag, en lite viktigare än den andra. lärarna bad att vi skulle vara lite fina i klädseln osv.. så kände mig tvungen att fixa mig 2day... nejdaa. efter skolan såg jag att min efterlängtade vita keps hade kommit in. FINALLY! sommarkänsla! köpte den såklart på momangen. bild påren ser ni nedanför. veckan består av plugg plugg och vad mer? jo klassfest på torsdag.




skridskoåkning m skolan

picsen får tala för sig själva denna gång



lördag

gårkvällen slutade tidigt för min del, men jag hoppas födelsedagsbarnet sanne hade awesome! idag har jag pluggat hela förmiddan och eftermiddan bestod av att jag och big sis N "pimpa" våran äldsta syster. smink, kläder, hår.
åt nyligen semla + hallonpaj med vaniljsås. vaniljsås måste vara det goaste som finns!!! kvällen fortsätter här hemma med film. pyzzhej

denna hårfärg är min önskefärg. vet dock inte vad hårfärgen heter eftersom denna bild är några år gammal. någon som vet en liknande färg?


fri-day imorgon

imorgon är det helg. de visste ni inte va? didn't thought so either. fredagen spenderas hos Sanne eftersom hon fyller hela 18 barre imorgon. för min del blir det nog en lugn kväll ändå. berättar detta nu för imorgon sätts stress-knappen på, på MissB. varenda jäkla fredag. imorgon innehåller alltså ingen uppdatering. xo



allmän tråkig info?

hm. kan ju börja med att säga att (för dom som inte vet) är min pappa är en slags chef på coca-cola. av den anledningen vet jag det jag nu kommer att skriva.

här är bilden på vitamin drycken som funnits i Sverige i nått år(?).
Vitamin Well.



Nu har även coca-colas vitamin drycker kommit till Sverige (vet dock inte om drycken kommit i butik ännu)
Coca-colas vitamin dryck har funnits i USA i över 15år.
Berättar detta av den anledningen att folk förmodligen kommer tro att vitamin water "kopierar" vitamin well, men så är inte fallet.
Jag har den vita hemma i nuläget, ska taste'a den nu.
Vitamin Water.

torsdag

en bra dag på stan med linda och jonna. även en fika med dom. några vänner till joinade. köpte present till sanne + lite stuffs till mig själv.

my mood is a roller coaster



OCH snart.....okej, i en snar framtid, HAR JAG LÅNGT HÅR IGEN.

2 frågor till er läsare

1. hur hittade ni min blogg?
2. vad fick er att fastna för den?

ny vecka

dagen har bestått av skolan. efter s lämnade jag tillbaka ett par jeans jag fick i present.... 2 big. och fanns ingen mindre storlek kvar. men har bestämt mig för att lägga pengarna nått nödvändigt, alltså INTE slösa bort dom. dagen fortsätter med pluggning. och ikväll hoppas jag på att umgås med babe hos honom och eventuellt sova där. men måste ju först höra vad han har för sig idag. ska nog ringa och väcka honom inom kort. har som ni ser, inget vettigt att säga. peace out

tipsa mig

tipsa mig gärna om nån bra blogg. hittar aldrig någon jag fastnar för. bloggen ska helst innehålla mode och mycket pictures!

20 mars

idag tar jag det lugnt. babe sa att han saknade mig men han hade jätte mycket att göra idag. så jag får se om vi umgås ikväll. hoppas på det iaf! är sugen på att umgås med honom och hyra en film...någon som vet någon bra film att hyra?

18-års present av babe


me goes 18

igår kom alla mina chicks hem till mig. kan det bli bättre? vi firade mig med mat dans och presenter. vill tacka alla mina tjejer för presenterna och trevligaste sällskapet, hehe. u rock! mot elva började min krogen debut med sara, vicc, natta och johanna! slänger upp några bilder

jag öppnar presenter








fick smartis "tårta" av världens bästa linda och mockarutor "tårta" av hadis mor. UPPSKATTAS!!


2day

nytatuerad. fyllt i gamla + 1 new. bild kommer upp så småningom. nu är det dags för mig att "hit the books!", givetvis biggest loser vid sidan av. och imorgon är det min sweet 18. mycket brra.

this week

en upptagen vecka. förberedelser för fredag, nått att se fram emot.


någon undrade

hur långt mitt hår har blivit



det är ju of course inte långt. men tror inte någon förstår hur kort det var innan. ni som sett mig i västerås tidning kan ju jämföra den bilden, med denna. för bilden i tidningen är tagen samma dag som jag klippte kort. förut kunde inte ens ha en toffs men det kan jag definitivt nu. så, it's a progress........

17:21

igår hade vi tjejer anordna överraskningsfest för två av våra vänner som fyllde 18 denna vecka. SARA och VICC, congrats! jag var/är sjukt sjuk men det var riktigt kul ändå. tills de spårade ur dvs. mot kvällningen träffade jag babe och grabbarna. alltid lika skönt att avsluta kvällen med att träffa dom kaos barnen, haha. vi åkte och käkade sen åkte jag och babe hem till mig. somna kl 6 så ni kan ju tänka er hur trött jag är. + sjuk på det. no good. så ska bli skönt med en hemma dag idag. jag behöver verkligen det. eventuellt får jag sällskap med min käre vän linda. min kväll börjar kl 18:15 med hajar som hajar. som för övrigt visas på kanal 5.
nedanför kan ni se ett par skor jag fick hem i onsdags. just love 'em. enkla boots som kommer användas flitigt i vår.




warrup?

ingenting faktiskt. borde egentligen plugga skiten ur mig men vet inte vad som hänt med mig och skolan. har nog sänkts i betyg när det gäller de flesta ämnena. skärpning!! imorgon ska vi redovisa om sex och samlevnad. ska blir riktigt fun faktiskt. tror ni hade lärt er ett och annat om ni var närvarande,hehi. dax för mig att kila, I got tons of things to do. puzzen


ja för så här ser vi ju ut nu...

vårat hår är nu gooone.. forever?!

by the way, första bilden på mig och min vänn nicczz. sommar 08.


.

ge mig denna tid.

sommartider HEJ HEJ, sommartider.


tisdag,snart onsdag

dagarna fram tills igår har ej vart bra. men igår var bra och idag var bra. irresistible, irreplaceable.
snart tänkte jag att jag skulle vara duktig och plugga lite, har ju faktiskt ganska mycket att göra denna vecka.
och angående vässans bästa godisbutik.. jag har ångrat mig. den ligger nu här på bäckby, vid lidl och heter godisbutiken. just lave it. idag har vi teve-sittar-dan. biggest loser, dating in the dark, desperate housewifes, cougar town.


a hell of a night

igår var bara fel. kom i en huge fight med mr H. orkar dock inte prata om det. kvällen slutade med att jag sov över hos nicco. nu är jag helt slut för fick inte mycket sömn, kunde verkligen inte sova. så idag blir troligtvis en hemma kväll. är inte på så bra humör heller så blir nog inte så mycket uppdatering framöver, just so you know.

-

vinnaren ser en lösning på varje problem

förloraren ser ett problem i varje lösning

en uppdatering

igår hände inget förutom på kvällen då jag käkade med några vänninor,mys. idag åkte jag och babe ner till stan och köpte presenter och lite små saker. ikväll har det inte hänt någonting och kvällen fortsätter så. vill göra något men är helt slut i kroppen så stannar alltså hemma ikväll. movie and shit. puzz

yoooo yoo yoo

är på fett hett bra humör. borde inte vara det eftersom den här dagen är så seg. har funderat lite på vad som ska hittas på idag. kollade nyss tv.nu och såg att de är en massvis med bra program idag. först biggest loser kl. 19.00, som jag ALLTID kollar på. sen 20.00 börjar dating in the dark, som har premiär idag!!!! måste SES. sen kl. 21.00 börjar vårat älskade desperate housewifes. så ikväll blir en teve kväll med mig själv(?). efter programmen sätter jag på en movie. de va min roliga day, tjohej!

thailand nästa vinter?
väärmme..

me wish


yesterday

igår åkte jag hem till sara och var där med henne. senare mot kvällen drog vi en fika, som alltid funkar på en vardagskväll. idag ska jag förhoppningsvis få ner mig mot stan. har lite grejer jag måste köpa. ska börja fixa mig lite nu. om inte annat så hörs vi senare!


tycker den här bilden är så söt, haha. den gjordes av babe när jag var i thailand förra vintern. ibland vill man bara pussa sönder honom!

1 mars

blev inte att jag var med pojken igår. utan jag var bara hemma och somnade rätt tidigt. snart ska jag ringa hem till babe och väcka(?) honom. sedan blir det troligen att dra ner till stan. laterrr