sön

igår blev en underbar kväll with ma babe. vi var här hemma hos mig och var uppe i stort sett hela natten. han sov givetvis kvar här. nu har han precis dragit och jag sitter och kollar på americas best dance crew. ikväll klockan 20.00 börjar nya säsongen, säsong 3, och den ska givetvis följas. idag fyller babe's syster år men har inte hunnit köpa present ännu.. fick ju pengar 2day. hehe. vet att hon brukar läsa min blogg ibland så säger GRATTIS här så länge :) denna söndag spenderas här hemma men mot kvällningen ska jag träffa babe. förhoppningsvis drar vi till honom. ciIiiiaoo

å

ett klagomål inlägg. jag absolut HATAR västerås buss system. att man måste gå till en speciell busshållsplats för att där finns det en bussbiljettsautomat och där kan man köpa en bussbiljett sen att man måste ha 11 kronor löst för att maskin jäveln växlar inte. sen om man inte har pengar löst får man använda kort och då måste man ha visa kort (vilket jag har som tur är). men när jag väl använder kort helvettet så fungerar det inte. så slutar det alltid med att jag får betala 30 kronor (FÖR 1 RESA) på självaste bussen jäveln. visst, man kan köpa biljetter på vissa kiosker men den enda kiosken som man kan köpa biljett i mitt område stänger 19.00. it sucks.
ikväll blir det en tidig filmkväll med amanda, vicc och nicczz. sedan umgås jag med babe resten av kvällen. adios.

saturday

igår drog vi till denise. det var helt okej. men kvällen hade verkligen höjdpunkter, herren på täppan for example, hahah. men vi behöver inte gå in så mycket mer på det. idag kanske jag ska umgås med min pojke. bara mysa under täcket med någon film och varann. det skulle sitta fint. är nämligen helt exhausted från gårdagen. får dock se senare hur det blir. I'll keep in touch, B


en kaos dag

eller kanske ska säga ännu en kaos dag? våran klass kan bli alldeles för mycket ibland. idag var verkligen en av dom dagarna. långaaaa diskutioner om allt mellan himmel och jord. men nu är det lov och fysjutton va skönt. tänkte visa er ett lite udda klipp. världens minsta snopp? haha. klicka här-----> smallest penis in the world

2day

kan ni fatta att det redan är torsdag? och att vampire diaries börjar om nån timme? och att torsdagen snart är slut? och att det betyder att fredagen snart är här? och att det betyder helg/lov? och att det betyder p-ty? goooooooooOOOD it's amazing.
HAH!! vill ni veta vad jag nyss kom på? klart ni vill.
det ligger en hel godis påse i min jackficka. jjjjjjejj
från bästa godisbutiken i vässan,  godisfarbrorn.


dax

..för mig att göra om min blogg lite. det blir så tråkigt för mig att blogga när den sett likadan ut i flera månader. när den kommer göras om är ett ? men den SKA iaf göras om. behövs nya bilder(=sol) och sånt shit först. anyway,ville mest säga att det kommer ske en förbättring inom den fronten. här nedanför ser ni lite olika headers jag haft(det är dock lite dålig kvalité på några av bilderna nu, vet ej varför)




















11:45

sitter i skolan i nuläget. no good. slutar fyra idag. no good. men idag efter skool ska jag träffa min honeyboney. good!  saknar honom. som ni vet är det lov på fredag, wihuw. och imorgon har jag bara två lektioner så veckan kommer nog gå pretty fast. längtar tills helgen. i got a feeling, that the weekend is going to be a good weekend.

...

det är jobbigt när livet är så bra att det bara kan bli sämre.


a sunny sunday

igår chillade jag hemma precis hela kvällen. blev en tidig kväll. idag vet jag inte riktigt vad som händer. skriva klart en bokrecension om en bok jag inte läst...hm. sen kanske hitta på något med babe eftersom han kanske åker till stockholm ikväll.

till våren SKA jag ha långt hår. som på bilden.. längtar.

lördag klockan 6

igår var en helsikkes bra kväll. den roligaste på väldigt länge. vi var massvis med tjejer som partajjade och verkligen släppte loss. det kan verkligen vara sjukt trevligt att bara vara tjejer..girlpower, haha! men jag avslutade kvällen med att åka hem med ett manligt kön, dvs min pojke, hihi! han kilade hemmåt för ett tag sen och jag är redan uttråkad.. vad hittas på ikväll?


friday

idag är det fredag (nähä är det, tänker ni då). jag är inte alls sugen på partajja men är samtidigt oerhört sugen på att göra något (KÄNNER INTE FÖR ATT SITTA HEMMA). så vad ska kvällen innehålla? ska iaf träffa några vänninor sen får vi se hur kvällen slutar. hatar dagar när man inte vet vad man ska eller vill göra.


a hot mess

igår blev det riktig myskväll hos babyboy, alltid lika skönt. smakade granatäpple för första gången. en numera favvo frukt! sov kvar hos där och började 12:00 idag, grymt skönt att få sova ut. imorgon är det fredag, helg!! också grymt skönt. sen om en vecka är det lov, också grymt skönt. så just nu är alltid pretty awesome. veckorna rullar bort som dom ska, det går bra nu!




















17:43

som sagt gick jag och babe på bio igår, mys. vi såg ju filmen farsan. jag tyckte filmen var riktigt bra, bättre än vad jag trodde. om man gillar lilla al fadji, och har den sorts humor så lär man garanterat digga filmen! den får fyra av fem tummar från mig. idag planerar jag en riktig chill dag med mig själv. slappa framför tv:n. blir nog inte mycket till uppdatering idag. Puzz

vill ha: långt hår + brun kropp.


måndag

resten av gårdagen bestod av att jag blev upphämtad av babe och hans kompis och vi åkte och käkade. sedan åkte jag och babe hem till honom, sov även kvar där. idag hade jag bara 2 lektioner. jippiyey. kom nyss ut ur duschen och ska snart klä på mig och fixa mig lite smått. ska på stan med pojken och ikväll drar vi på farsan.

ÄR DET NÅGON SOM VET VAD MAN GÖR ÅT ETT RYCKANDE ÖGA? det har ryckt hela jävla dagen.

the day of the hearts

så sjukt irriterad. både på pojken och hor bio salongerna. alla bio platserna, på alla filmer, är upptagna (om man inte vill sitta på helt olika platser, vilket jag inte vill). det suger ju punghuve. jag som var så sugen på att kolla bio. där har ni anledningen till att jag är irriterad på bio salongerna..... anledningen till att jag är irriterad på pojken är för att han inte bokade platser i fredags. men han sa att han skulle gottgöra det ikväll och imorgon. lite tråkigt bara att alla hjärtans dag blev såhär, nåja. the main thing på alla hjärtans dag lär ju ändå vara att bara umgås med någon man tycker om.


-

jag är väldigt lycklig just nu, allt är som det ska. jag har haft mina stunder då jag verkligen mått som värst. men jag behöver dom dåliga stunderna, jag behöver må dåligt, för att kunna må så bra som jag gör nu. jag behöver vara på botten för att komma till toppen. i slutändan tycker jag att det är värt att må dåligt, för att sedan uppskatta att man mår så himlans bra.


climb

ja, jag har klättrat i mitt liv, åh vad jag har klättrat. uppåt. life's a battle.

igår åkte jag hem till vicc för myskväll med självaste vicc herself och amanda.
idag är det alla <3 dag. självklart ska dagen firas med pojkvännen. käk + bio. dags för mig att börja fixa mig. cya.

lite bilder från i fredags





less is more


vill ha den här looken. nothing less than perfect-

be

hela dagen har spenderats med the boy. han får mig att le, du är awesome, hihi! han drog nyss och jag ska titta på dom senaste avsnitterna av glamourama. sen käk. kvällen är oklar men förhoppningsvis blir det filmkväll. toudels


lördag

sitter här med babe i sängen. igår skulle min syster ha middag här så hela dagen gick åt att hjälpa henne. så på kvällen blev det käk osv. sen drog jag vidare till vicc där massor av tjejer var. hade riktigt roligt! dock gjorde vi en tabbe och drog vidare på någon skit kass fest. men kvällen var good overall.
några bilder på mig från gårdagen.



vampire diaries

har sett första avsnittet av vampire diaries. absolut älskar vampyr filmer/serier. så ni kan ju lista ut vad jag tycker om denna serie. nu börjar andra avsnittet. pusssssss på det

enligt B är Nina Dobrev riktigt vacker.


Ke$ha

ke$ha är det som hörs i öronen just nu.
hela hennes album är fucked up good.
just nu diggas mest Take It Off och Kiss N' Tell.

knallar till ica nu och köper en FET godis påse.
vet att ni alla andra också vill ha.
vid nio kommer prinsen.


a hell of a day

är 7-kt trött, vilket leder till skratt. har vart trött precis hela dagen så ni kan ju tänka er hur mycket jag har skrattat. för allt och ingenting. idag ska jag vänta in min älskling som kommer ikväll. god  I've missed him.
orreborre har inspirerat mig att ta webb bilder...... u know u love me, xo xo.





glamourama

har nyss kollat på glamourama. en svensk version av The hills. på ett sätt känns Glamourama mycket töntigare än The hills. vilket är konstigt eftersom serierna i princip handlar om samma sak? weird. MEN en serie som kommer följas av B!
Vad tycker ni om serien? Vem är eran favorit?
och är det bara jag som tycker att Anna Hibbs(tjejen till höger) är lik Linda Rosing ibland? (dock inte lika mycket på denna bild)

klicka här för att kolla på serien.


inspiration


saknad

min pojke har jobbat i stockholm från söndag-imorgon. och jag har inte träffat honom sen i fredags. så det suger. saknar honom en hel del....
i helgen ska något kul hända. är sjukt taggad på en riktigt rolig kväll. kanske lite extra glad för att det är min sista skol-dag imorgon också. ljuvliiiiit!



puss på min apa

vååååååååår



våren 09.
nu blir det film och hemlagad pizza (years ago)!

biggest loser

biggest loser visas på teven. något jag brukar följa. programmet som förmodligen motiverade pappsen lite, haha. har egentligen inget vettigt att säga. men har jag nånsin det?
det har diskuterats om mina mjukisbyxor-dagar, haha. but I got my reasons.
var och gjorde syntest idag. har bara gjort syntest i skolan förut och kan ju lugnt säga att optikerna hade mycket bättre maskiner. så idag fick jag verkligen reda på hur min syn va. mitt vänstra öga var helt okej. men fick världens chock över hur dåligt jag ser med högra ögat. hoppas bara inte jag behöver ha glasögon när jag kör bil? återstår att se.
på fredag har jag studiedag. deni! babe kommer hem från jobbet på torsdag så blir en riktig myskväll då. och på söndag är det alla hjärtans dag, för er som inte visste det...... nämän ville mest säga att fortsättningen av veckan kommer förhoppningsvis bli AWESOME. adios amigos.

kan inte sluta kolla på alla marmaris bilderna. det var för underbart.






08:35

sitter på lektion i skolan. strax har vi prov. inget att se fram emot. ska börja äta på min frukost snart också. 2 (gröna) äpplen och en risifrutti (hallon). igår åkte jag hem till sara och vi mös med filmen I love you man. fick mig ett gott skratt under kvällen iallafall. skoldagen idag: från 8-16, sucks.

sunday

helgen har vart bra, riktigt bra
i fredags var jag hos jonna med lite folk. åkte hem till babe vid halv elva.
i går åkte var jag hos sara med lite folk. åkte hem på natten.
min helg låter skit tråkigt när man skriver den sådär, men det var den inte, haha.
söndagar brukar vara min "plugg"/chill/hemma dag. men idag frågade sara om jag ville hitta på något. och visst ville jag det. så blir filmtittande idag. godiz.....

tänk att ha det så varmt att man måste ligga i skuggan.. damn. solen är iallafall framme denna söndag, får väl vara glad för det.



15:55

äter penicillin, det suger. speciellt när det knappt hjälper(?)
ska snart hem till jonna och färga håret på henne, sen får vi se hur kvällen slutar.
men nu ska jag käka bacon och makkisar, mumsssssszzzz


the shit right now

heidi montag - blackout
heidi montag - look how i'm doing

personligen tycker jag att hon är jätte fin.
hon blev finare när hon bara hade gjort någon operation(när det fortfarande såg normalt ut) men i nuläget ser hon ut som en plastdocka, vilket är lite synd.




4 feb

kom nyligen hem från skool, även om det inte känns som det. måste nämligen plugga hela dagen, eller borde iaf göra det. men får se hur det blir med den saken. veckorna går jädrans fort ju. imorgon är det redan fredag igen! kvällen kommer nog bli lugn. känner för att ha en myskväll eller så.

jag i somras. no jewelrys, ett mirakel!


yyyyyyyyyes

skulle ha pluggat hela dagen men en kille har varit här och fixat min "stora" data. så nu funkar den som den ska, äntligen. förhoppningsvis kommer jag ta mig tiden att uppdatera mera nu.
träffade bebe nyss. han är så himla söt när han försöker vara sur på mig, för det går verkligen inte, haha. puss pårey apjävel(k)

min syster ville ha en sko-försäljning på min blogg, verkar det som en bra idé?


!!

old pic!!!!!!11 men är det någon mer som längtar tills man kan sitta ute och käka, i linne?!?!?! när man t.ex har en kofta eller tröja på sig och så känner man att solen bränner så mycket på ryggen, att man måste ta av sig..  ouh, wonderful


the one and only, camera


yeah. någon undra vad jag fotar med, här har ni den!


wwwwwwwwhats happpppeniiiiiiiiiiiiiiiiiin

ja e glllllllllllllllllllá idáaaaaaaaaaaaaaa'
duuuuuuuuurå


du är bättre än vad jag trodde, men fortfarande inte bra

hmmm.. händer inte så mycket i nuläget. plugg och såna tråkigheter. helgen var rolig men avslappnande, behövdes. igår åkte jag och BIG s till eskilstuna för en shoppingtur. hittade typ ingenting... men ett linne och ett par leggins flytta in till min garderob. som för övrigt är fullt av massa skit.. dags att rensa, oh ja.
längtar tills solen är här. vill ta nya bilder. hela tiden. överallt. SOOOOOOOl kom



gammmmmmmmmmmmmmal bild