sun-day morning

17:30 var klockan. morgon?
helgen har bestått av myskvällar med nära och kära. alltså en chill helg, me like. men resten av västerås har ju vart katastrofabel.. jag är väldigt glad att min bebiiis klarade helgen och är i säkert förvar. och givetvis även resten av grabbarna grus.
idag ska jag bara ta det lugnt. tv tv tv och spicy I guess.

ville bara säga en sak. jag älskar mitt liv. de är ljuvligt!
skolan går bra,
sommarlov snart,
vänskaperna är på TOPP,
jag och hadi har det great med stort G,
familjen är super
och ett litet plus är att jag snart har långt hår.

måste lära mig att uppskatta allt och sluta småklaga på saker och ting.

hejdå :D:D

16.20

kom nyss hem. har sprungit b-by spåret. kind'a proud of myself. skit skönt att få lite extra träning faktiskt. dagen består av lite plugg och television. nu: makaroner med bacon.

alla kvinnors stora fråga?
VAD SKA JAG HA FÖR HÅRFÄRG?
ska nämligen färga på sön.

1. som jag har nu (svart)
2. kastanjebrun
3. mörkbrun
4. ljusbrunt med slingor

1 skoldag närmare avslutningen

sommarlov,snart så. fick reda på att jag fick G på ma B nationella... 18p lyckades jag kamma hem. yES! kanske inte lika glad nyhet för er som för mig, haha.
vad händer för övrigt? nothing, really. väntar in helgen bara och sommarlovet givetvis. och babe då, som kommer strax. hörs när jag har något vettigare att uppdatera om. pÖss



tittut solen

ja typ. den leker tittut med mig, men jag vill inte leka längre.. stanna kvar.. skämt o sido.
vad gör ni? själv ska jag snart laga lite hemmagjord spicy. sedan slår jag upp böckerna. inte allt för kul. MEN sista pluggveckan(typ) och gud vad jag ska njuta efter this week, ohja. go B skulle jag vilja säga.

jag och big S diskuterade lite om allt möjligt igår och självklart kom vi in på bloggar. det enda vi kom fram till under diskutionen var att vi inte tyckte om någon "stor blogg" och lyssna på det här... den vi båda tyckte om mest var Kissies. så underligt och så fel...? Vad tycker ni? Tyra? Kissie? Kenza? Blondinbella? osv... sen måste jag erkänna att jag är avundsjuk på deras pengar etc, men de är en annan femma.

dag, söndag.

helgen har vart hyffsat lugn, hyffsat bra. två dagar hos niccz. höjdpunkten på helgen var igår kväll, eftersom jag var med babe som jag inte vart med sen i söndags. saknaden var stor och kärleken var på högsta grad.
i fredags kom min syster hem, jjejj! inte träffat henne på 3 veckor så vi hade en del att prata om.
snart kommer daddy hit med hämtmat, tippar på att det blir spicy som vanligt..
xo

bild från fredagen.
ringarna fick jag från min big s, från grekland.

björnön

hajk idag. grymt kul. helt slut nu.
paddla kanot 5km, spelade brännboll, körde femkamp, körde samarbetsövningar, badade, gick 5km. succeeded day in the sun. när jag kom hem tog jag en powerwalk också. har inte tränat så här mycket in ages. så måste få säga att jag är pretty nöjd med min insats idag. two thumbs up!
har märkt att jag blivit något av en svengelska brud. eller har jag kanske alltid vart de? hm.
en lektion imorgon, 13-14.20. najz som fan.
hörs daaaaaaaa

tooo much

plugget tar kål på en nu innan sommarlovet. tur att solen finns.
nationella i matte B idag. hur gick de för alla? det enda jag har att säga är att jag hoppas på ett G.
hajk på torsdag.. ingen aning vad det innebär och ändå ser jag fram emot det? eller jo, det innebär ingen skola. jej. ikväll kommer babe. saknat honom. i'm addicted.

sommartid

långhelgen kortfattat

onsdag - grillning hos camilla sedan utgång.
torsdag - hemmakväll hos mig med babe,kärlek.
fredag - umgicks med linda hela dagen. kvällen bjöd på förkrök hos henne sen fest. efter de åkte jag hem med babe och umgicks med honom hela natten.
lördag - sara, natta och emelie + sumo kom hit och höll mig underhållen. när dem drog kom babe hit och jag var med honom resten av kvällen.
söndag - umgåtts med babe,städat och sytt. nu, film.

torsdag

har inte så mycket att säga om gårkvällen förutom att den var trevlig. babe kom hit med käk för ett tag sen. spicy, 22. jummi. jag är en person som behöver godis varje gång efter jag käkat. kanske ni alla redan märkt? så blir off to ica nu. om det är öppet? sen sätta mig framför rutan med en film.

olivia tvinga mig att vara med på bild.... say cheese.


22:04

är helt slut efter stockholms resan.. orkade verkligen inte plugga så när jag kom hem tog jag det lugnt framför teven med min pojk. får hoppas att jag klarar morgondagens prov med lite tur. äcsh, who am I kidding... jag har aldrig tur när det gäller skolan. men ser fram emot morgondagen för det betyder LÅNGHELG. grillning hos en vän sen utgång. av den anledningen blir det troligtvis no update imorgon.
kameran är i Rom(?) nu så bilder blir det inte mycket av, men L hade med sig kameran idag. fina bilder, jotack, B vet.



hun,

my love for you is forever.


svenska hollywood fruar i nuläget

alltså HUR BRA?!?!?


18:50

dagen bestod av två halv lektioner(?) ja ungefär så. knalla runt på stan med orre och linn. köpte smink.. något jag HATAR att lägga ner pengar på. men vad gör man, ett måste är ett måste. efter skolan slog jag upp böckerna. JEEE, go b. imorgon drar klassen till huvudstaden och är där hela dagen. äntligen får våran klass komma ifrån skolan säger jag bara! road trip, hah. har jag fel om jag säger att vår klass behöver de? 2 prov på onsdag sen långhelg.. beautiful.

8 maj

gör absolut ingenting i nuläget. eller där ljög jag, jag väntar. väntar på att kick-ass filmen ska bli klar. hoppas på att babe kommer hit också. väldigt sugen på att umgås med honom. minminmin apa. är väldigt glad att vi har vart together i tre år nu OCH är mer kära än ever. eller jag känner så i hopp om att han också gör de(A) haha. nejdå, de märks. anyway, love 2 him.

såhär brun ska jag bli!!!!! me not like beting white.


sommaren i city

idag knalla jag runt på stan själv, grymt skönt ibland. var på rus i stan efter ny bikini. köpte lite nödvändiga grejer och hittade två st bikinis. en svart (ett måste + borttagbara band) sen en orange/rosa (borttagbara band). så är pretty happy just nu. har nämligen svårt för att hitta bikinis som sitter som de ska. har fortfarande inte kameran så kan ej visa köpen.
ikväll var det meningen att jag och några chicks skulle festa men jag känner för att stanna hemma ikväll. är fortfarande sjuk... vill bara bli helt frisk nu. filmkväll vare va?

thursday

idag gick jag till skolan, trots att jag fortfarande är en sjukling. men någon lite intressantare information är att min gode vän SARA har tagit körkortet :D eller "VI" har tagit körkortet. haha. så vi har crusat runt med bil hela dagen. supernice. och vädret gör ju inte saken sämre iaf! en riktigt glad dag idag. synd bara att jag inte kommer ha körkort till sommarn :( far min har inte fått sitt handledartillstånd ännu.. har väntat i hela 2,5 månad! vi har gått handledarutbildningen och allt. väntar bara på de där jädrans tillståndet till far. helvete. inte mycket att göra åt! anyway, är RIKTIGT glad för sara :D och blir lite extra glad när jag tänker på att det är helg redan imorgon. YEY!! nu ska jag fortsätta se vampire diaries (BEST).

till sanne: du vill ej se bilderna innan utgång i lördags. HAHA! blomma i repris. (k)

< h 3

Du ger mig en sån insaine lycka,
du är irreplaceable.


de sa POFF med bilder

kollat igenom ungefär hela min bilddagbok..
så många bilder, så många minnen.
tårögd var väll the word.
bilderna är 1,2,3 ... och till och med 7 år gamla.



















idag har jag bara en sak att säga

uppskatta det du har.

tisdag

fortfarande sjuk, fortfarande hemma från skolan. men idag har jag iallafall fått sällskap av babe som kom hit och laga mat åt mig. snäll prick de där. umgås med honom resten av kvällen. blir hemma från skolan imorgon med. adios amigos

måndag

hemma från skolan idag, behövdes verkligen. får se om jag knallar dit imorgon.
i lördags natt åkte min big S till Barcelona. hon ska åka runt lite i Europa. hoppas hon får en awsome resa. dock har hon med sig den nya kameran så det blir inte mycket bilder här förrän sommarn tittar fram.

söndag

valborg och linns birthday firades hos henne. mat alkohol och nära&kära.
igår,lördag, stod utgång på schemat. en väldigt händelserik och minnesvärd(?) kväll. jag hade fun iaf!
sjuk har man lyckas blivit också. halsen har helt plötsligt fått 2 köttbullar? känns för jäkligt. väldigt synd om mig.... denna söndag blir jag alltså hemma i sängen med några hundra koppar te. tipsa om en film?

bilder från valborg