flashback

heygirlhey!
idol-tittande, godis vid sidan om.
innan dess pluggade jag.
inget allt för intressant.

igår gick jag på stan en snabbis. luktade på parfymer. fick den bästa flashbacken. en flashback från den tid allting var som bäst. en tid på toppen. en tidigare tid. gud va saknat.




måndag

heeey people! jag är en glad prick idag, vet ej varför. så ska inte sura nått alls, inget ska förstöra mitt humör! men vill bara påpeka att ni som, efter tre år, FORTFARANDE bryr er om mitt och hadi's förhållande bara är patetiska. lycka till med det :)
dax för mig att ut och köra, puss!



mys söndag

ikväll = mys.
tacos, polly samt transformers, som jag spelade in igår.
sett den tusentals gånger men vad gör de när är en sån grym film!



b här

några bilder innan jag kilar till jobbet.
webbinställningarna på kameran är ej på g.
hörs (k)






lördag

stan igår med syster och sedan vännerna. fika + shopping.
på kvällen bar det hem till mills för 18års firande! när de andra drog ut, drog jag till jobbet. kändes konstigt.. kommer väl bli en vana framöver. men ska inte absolut inte klaga.. har velat haft ett jobb allt för länge. aa, jag fick jobb på Gouter för nån vecka sen. finally B!
idag har jag försökt plugga, men kom ingen vart. tar det imorgon ist. har även hjälpt min syster med hennes hår. a real hair-makeover.
ikväll jobbar jag natt igen. tills dess ska jag se idol avsnitterna jag missat.
N satt nyss på alors on danse, fuck va minnen. sommaren var grymmare än jag trodde. 











synd att det blev så få ljuva stunder som blev till fotografi.

onsdag

som sagt, busy days. kämpar med allt möjligt. känns skönt att få saker gjort dock.
ville mest skriva tack för era svar om vad jag ska göra med min lugg. tråkigt bara att alla tyckte SÅ olika. nu vet jag ju fortfarande inte vad jag ska göra.. ville att det skulle bli en stor majoritet på något av alternativen.. but what do you do. dax för mig att laga pancakes. puzz



Miss B och Big S

på tal om ingenting

memorerar svenska tal. eller jaa.. försöker. inte riktigt min grej. datan känns mer lockande.
snart åker jag ner till stan för personalmöte och efter det åker jag hem och sössar. men innan dess ska jag spela lite unicorn robot attack! wiiiiiii. struntar i memoreringen.
börjar jag blogga igen? vet inte.

somrig bild.

söndag

a sunny sunday.
idag var man ner till röse och röstade. vill vara insatt i politiken, men måste erkänna att det är jag inte. till nästa gång ska jag ha pluggat på lite bättre!
sitter med burn och marabou schweizernöt samtidigt som jag diggar musik. känner mig mest som en datanörd i hörlurarna. ja, ni ser ju bilderna. typ en kille som sitter och spelar cs/wow hela dagarna. det fattas bara en två liters cola? haha.

pusss

en uppdatering

hello, MISS B in da house. skämt o sido...
jag råkade ta bort några kommentarer. om ni vill ha svar på dom, så skriv gärna igen.

veckan har varit busy. mannen samt hard work work. så idag, fredag, har jag bestämt mig för att ta tag i allt jag missat. plugget, idol och paradise hotel! i den specifika ordningen.

hm, folk klagar på att jag slutat blogga. men, vad bloggar jag om? vad finns det att läsa om? min super roliga vardag. jag har inte bloggat om mode eller något annat intressant in ages. och det kommer jag inte orka göra framöver heller.. jag känner mig själv.. a pretty lazy gal. känns det värt att blogga om såna onödiga saker som detta?
idag kände jag mest för att skriva "av mig".

TTYL
adios amigos!


NI ska få hjälpa mig med 1 sak.
en viktig sak, för mig.

inga bra bilder på "luggar" men,
SNEDLUGG / LUGG / MITTBENA?



försök att INTE tänka på hur jag ser ut på bilderna, utan att försöka se vilket av de tre alternativen jag passar bäst i. tack på förhand (k)

7 sep

finner inte lusten, tiden eller orken att blogga.
skolan och körkort tar det mesta av min tid.
MEN vi hörs, someday!
puzzzzz så länge