the hills/city

kollade nyss på första avsnitterna av nya säsongerna. entertaining! tyckte dock att heidis mamma var lite FÖR taskig kanske. måste även erkänna att jag blev lite rörd när Kelly grät... fick mig att tro att det finns något gott i alla. (typ)... rekommenderar att ni går in på mtv och ser avsnitterna. se the hills här, the city här.

ett måste

ett kort halsband är ett måste i mitt "smyckeskrin". om ni vet någon bra webbsida eller butik som har det, tipsa mig.
dessa två kommer från cocoo.se och kostar 295 kr samt 245 kr.



nytt

(som ni märkt) brukar jag inte lägga upp bild på kläderna/smyckena jag köper. men detta halsband fick bli ett undantag. l.o.v.e! 218 kr kostade det mig på chicy.se


27 april

hade vattengympa idag på idrotten.. ska aldrig mer underskatta gamlingarna som kämpar där i vattnet. hard work var väll orden. imorgon blir L 18 barre och på valborg firas det. great fun! har fått en ny kamera också. en likadan som innan, fast i silver. den är så bra. något att rekommendera.


Canon IXUS 10015

nyvaken?

blev en sen natt igår. hm, vet ej vad som ska sägas om kvällen. lyckad? både nej och ja. händelserik? ja. jag hade iaf en väldigt gosig natt med min pojke. han gör alltid ett leende på mina läppar. så bra!
denna lördag har inte bestått av mycket. jag och babe vaknade nämligen pretty late. men jag var nyss på ica och handlade mat och strax ska det lagas. idag träffar jag babe och kanske linda. jag vet iaf att jag behöver en vilodag.
adios amigos

I'm that type

musiken är på hög nivå och 2night blire fiesta. längesen faktiskt, ska bli kul faktiskt. en klasskompis fyller 18 feta och har kirrat parre. kvällen ser bra ut. kameran still broke.

angående min systers blogg

bloggen heter som hon skrev; nattisays.blogg.se
jag såg att hon hade lagt upp en bild på skärp och börjat digga de igen. och jag känner samma sak! jag har nämligen följt nya säsongen av top model och där finns det en tjej vid namn Sundai som använder mycket skärp. FIERCE! det blir att inhandla ett så småningom. plugg nu, puzz

that's about it

sorry för en superkass uppdatering. sorry för att de kommer fortsätta så ett tag framöver(?) men plugget går faktiskt först och så är även kameran sönder... nej nu måste jag rusa, pannncaaakes på plattan.

you know me well but i don't know you at all

sitter och lyssnar på la roux... och livet känns alldeles terrific. 2 prov avklarade 2day, lätta på axlarna lite. tänkte att jag skulle vara ännu mer duktig och göra lite arbeten som inte gäller förrän nästa vecka. men bara i 30 min för sedan är de biggest loser 19.00 & vampire diaries 20.00 (får inte missas). har inte mycket mer att säga. bloggar inte så mycket vid tillfället eftersom att om jag inte pluggar eller är med pojkvännen, så njuter jag av de soliga dagarna.



PEACE OUtT

NATTI - NY BLOGG


Det var några som undrade om jag hade någon ny blogg. Här är den...

Nattisays.blogg.se

/ natti

måndag

skönaste vädret på hela året skulle jag vilja säga. oh, solen är så grymt uppskattad av mig. aldrig mer ska jag klaga på värmen!
kvällen har spenderats med min pojk. så avslappnande att bara vara....just love it. speciellt med någon som honom, när man inte behöver säga ett ord och han förstår precis. glad to have you baby.
petra mede show på TV...måste vara den tråkigaste humorn ever? tur att det finns en humor för alla.
sov inte mycket inatt så tänkte lägga mig typ tidigt, typ nu. nattinatti folks

11 april

sitter hemma hos apan nu. vi har förberett kvällen med avatar (såg bara halva häromdagen) och godis från godisbutiken. kan det bli bättre en söndags eftermiddag? doubt it.


.

jag saknar mitt korta hår (när det var nyklippt) samtidigt som jag vill ha långt igen.
just nu är mitt hår mellan kort och långt, trivs verkligen inte i det.
???KORTkort ELLER LÅNGTlångt??!?

i marmaris, nyklippt.

<3

everybody is looking for that something,
i found it



.

edward maya feat vika jigulina - stereo love (radio edit)
alltså flashback x tuuuusen, MARMARIS 09! siiiiiiiickkk..

siitter i min ensamhet. killen drog nyss. ikväll är oklart. festa eller hemmakväll? beslutsångest.

home sweet home

har vart hemma hela kvällen. de kan vara awesome(!) speciellt när linda, min bruoder, gjorde mig sällskap. vi konverserade om everything abow and below. en bra vän de där ja, ohja! snart kommer min sexbomb hit. vi ska se på avatar och bara vara. han är också bra, ohja! tooodellliiidooo

ja, ungefär såhär känner jag för vädret nu-


-

jag känner att halsen blir mer och mer krasslig.. får väll skylla mig själv när jag sover med väderfönstret öppet. igår var jag med min prins hela dagen. vi hjälpte pappa att bygga/sätta upp skohyllor till min syster...ni som sett hennes skosamling, vet vad jag talar om. huh. resten av dagen låg vi i princip bara och gosa. i need him, so bad.
idag kom mina converse. jippiyey! vita, låga. jag absolut älskar converse och det har jag gjort enda sen jag köpte mina första i femman. då köpte jag orginalet som var svarta, höga. men just nu är jag mer "into" the låga.

puss på the boy, min boy.


kan inte få nog av leo-mönster

och den här munkjackan var inget undantag.
såg en massa thailändare ha denna och var tvungen att köpa en jag med.
från thailand, köpt förra vintern.




-

I DON'T CARE IF LIFE IS HARD,
CUZ I'VE FOUND MY BODYGUARD.


tjuv???? jag??? nej..

har suttit och kollat igenom hela min väns gamla blogg. och tog, nej.. LÅNA (hihi), lite GAMLA bilder av henne. sorry Limpan.
n' joy.

säger bara tur att kamera finns. en massa minnen.
random pics.





















the sun shines

en riktigt trevlig dag. solen skiner och himlen är blå... ja något sådant. jag och sis var nyligen på ica och köpte lite glass. dumle-glass, tasteful. passade perfetto i solen.
i fredags körde vi på en random kväll, jag linda josse och amanda. om de finns något som heter "en lite FÖR bra kväll" så var fredags definitivt en sådan kväll. en kväll värd att minnas. thanks guys!
igår, lördag, var det dax att återställa sig från torsdan+fredan. så var hemma hela dagen. vid midnatt kom min arab hit och höll mig sällskap.
idag ska jag troligtvis ta det lugnt och kolla på new moon... jag vet, de är på tiden.

i torsdags. glá chick.


the day after yesterday

klassfest som tidigare sagts. jag, ornella, josefin och linda började här hos mig, sjukt kul! sedan begav vi oss mot gryta. trevligt även om jag fick mina irritationer under kvällen. alla ni vet att jag är busy så keep your mouth closed :) som tur är, är jag inte den personen som låter andra bestämma mitt humör. efter nån minut var jag på topp igen. bäst. bilder från igår kanske kommer sedan.

haha jag och babe har precis käkat frukost. och nu hör jag honom redan snarka där i sängen.. kan inte låta bli att skratta. haha, lille bebis. idag ska jag fika med vänninor och ikväll hoppas jag på filmmys.

just nu: flipsyde-happy birthday. MINNEN!

då var de påsk igen

klassfest 2night. i världens minsta lokal? haha. får göra de bästa av situationen. ja o 3 tjejer från klassen börjar här sen off to gryta. ska försöka få med mig kameran denna gång, hehe. puzz!

jag i miniformat.. målar påskägg.


detta är min riktiga hårfärg. sunkissed.