ville mest säga att jag lever

lever, de gör ja. men om ja orkar leva tills lovet, de e frågan. ne, skoja. ne, skoja ska man inte heller göra. men plugget tar kål på en. allt annat e dock fint. livet e som de ska, me like. i helgen ligger norrköping på schemat...de va allt för längesen. om inte annat så hörs vi när allt pluggande är över, har själv ingen aning om när det blir. usch.. vintern är verkligen inte min blogg period.
puzzzzz

fredag

heyeey! känner för att skriva ett ord eller två.
har varit sjuk hela veckan och är fortfarande det. så veckan har i stort sett bestått av sängen, teve, halstabletter, tabletter mot rethosta, näsdroppar, ipren och toalettpapper. idag var jag iaf riktigt duktig och tog mig upp ur sängen för att göra ett prov i skolan men direkt efter provet åkte jag hem igen. nu ska jag börja med lite arbeten . måste även säga att jag är en riktig heting just nu.. har två papperstussar i näsan. har nämligen blödit näsblod i princip hela dagen, sucks. känner mig så liten igen, med papper i näsan, haha.
allt är för övrigt dö tråkigt.

spyr.. literally

sjukt jävla sjuk. halsen bränner like hell. typiskt att jag ska bli sjuk när jag har så mycket plugg.. ååh.
i nuläget ligger jag med varma mackor och en kopp te som pappa gjort i ordning. det är väll det enda som är bra med att vara sjuk.
pizzz

as u wish..

ett sånt där vardagligt inlägg.
igår kom snuffsen hit. vi chillade hos mig hela kvällen och han sov även kvar här. mys som alltid.
kom nyss hem och har precis käkat pommes bea och kött, godaste ever. ikväll blev det bio med the one. vi såg 2012. den var jävligt överskattad, but still GOOD.
nu ska jag göra ordning banana splitt och sedan är jag fastklistrad framför teven....... paradise hotel!!

c U

hey peopl

det står ganska stilla till här på bloggen, av den anledningen att jag inte tror att ni vill läsa om min vardag.. skolan, läxorna, killen och godiset. 
men ikväll ska jag iallafall träffa några goà vänner. nått att se fram emot! but what to wear? still a big question


onsdag vare va

käka nyss korv och makkisar. en kort skoldag idag, bara idrott sen till läkarn. alldeles strax ska jag plugga och resten av dagen ser lugn ut.

ni frågar mycket om mig och H. förstår inte varför de är så intressant/kul för er att veta hur det ligger till mellan oss?... men iaf, det är bra mellan oss. vi är inte tillsammans igen men jag skulle inte kalla oss just friends heller direkt. folk frågar om jag tycker det är jobbigt/skämmigt att vara med honom nu när det är slut. och det kan jag säga att det är det definitivt inte, precis tvärtom. bara för att det är slut mellan oss så skulle jag inte kunna sluta träffa honom helt och hållet. han är fortfarande en stor del av mitt liv och han ger mig lycka. end of the story.
catch u later, hejjjjjj

18:15

ja ni, händer inte så mycket just nu. plugg och såna tråkiga saker. outfits orkar jag inte ta heller... vintern är verkligen inte min blogg period.
anyway. har nyss bakat kokosbollar och arabic boy kommer snart hit :) det blir filmkväll.
todels

oldies

har gjort "klart" ett arbete så satt i ett usb för att lägga in arbetet där. och då hittade jag massa gamla bilder. så tänkte att jag lägger upp några, pus





























no,

couldn't live with myself knowing that I let my love go

finally

igår blev en väldigt trevlig kväll med trevliga personer. efter träffade jag the boy och vi sov här och det satt ju pricken över i:et. ja, igår var terrific.
igår var första gången på länge, och då menar jag månadeeer, som jag var riktigt glad. på onsdag hoppas jag på att få tillbaka glöden helt.

snart blir de käk och sedan beger jag mig till ica. film och chokladpudding, oh ye


fredag = ?

fredag och det innebär att massa plugg är ute ur bilden, SKÖNT. kvällen är oklar. inte för att de inte finns något att göra utan för att jag inte vet vad jag vill göra. hemma/film/tacos kväll eller party? eller något helt annat?




one day i'll fly away and leave all this to yesterday


onsdag

plugg dagarna igenom.. och lite H vid sidan av. en av dom anledningarna till att jag inte har tid till att blogga. har inte det nu heller så piz puzz hörs osv..